Subtitle

Estrada

Pomirili se Marijana i Neme?!

Posted on May 1, 2011 at 11:51 AM

29.04.2011. 20:00 Pomirili se Marijana i Nemeš! Izvor: Press

Posle burne svađe koja se desila između Hrvatice Marijane Čvrljak (27) i Beograđanina Nikole Nemeševića Nemeša (22), strasti su se smirile i jedini par u kući na Košutnjaku je ponovo zajedno. Naime, njih dvoje su zakopali ratne sekire i nastavili da razmenjuju nežnosti

Međutim, stvari ipak ne stoje najbolje. Iako Nemeš čvrsto veruje u ljubav sa Marijanom i nakon rijalitija, Marijana je sve više zabrinuta za svoju budućnost nakon napuštanja ljubavnog gnezda! Nju najviše brine činjenica da je četiri puta imala seks pred kamerama, iako je u spoljnom svetu čekaju muž i dvogodišnja ćerka Korina. Bez obzira na to što se pomirila sa svojim ljubavnikom koji je zbog nje polomio sve po kući, zgodna Šibenčanka se poverila Velikom bratu i priznala mu da ne želi svoj život da nastavi pored Nemeša.

- Nemam šta više da pričam o Nemešu, kako došlo tako i otišlo - istakla je Čvrljakova, i dodala da se sve više plaši za svoju budućnost, kao i za to da će izgubiti starateljstvo nad ćerkom.

S druge strane, Marijanin otac Ivo Kovačević, iako razočaran postupcima svoje mezimice, poručio je da vrata njegove kuće nikada neće biti zatvorena za njegovu ćerku.

- Marijana je moje dete i kakav bih ja to roditelj bio ako je ne bih primio u roditeljsku kuću u Kninu? Neće ona nigde da luta kad izađe, jer ima dovoljno mesta kod svog oca. Razočarenje je jedno, a roditeljska ljubav je nešto sasvim drugo - izjavio je Ivo za hrvatske medije.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments