Subtitle

Estrada

Udaje se Ana Pendić!

Posted on May 1, 2011 at 11:54 AM

30.04.2011. 14:00 Udaje se Ana Pendić! Izvor: hello

Voditeljka igre na sreću „Loto” Ana Pendić izgovoriće sudbonosno „da” Vojkanu Radošu, direktoru na televiziji B92. Venčanje je zakazano za 4. septembar u restoranu „Đulijeta”, a mladenci su venčanicu i odelo nedavno kupili u Italiji. Iako su svoju vezu vešto krili od medija bez obzira što su oboje deo te mašinerije, Ana i Vojkan nisu uspeli da sakriju vest o venčanju. Popularna voditeljka televizije Pink staće na ludi kamen sa IT menadžerom i direktorom opštih poslova TV B92.

- Budući mladenci odlučili su se za restoran „Đulijeta”, poznat po luksuznim proslavama i venčanjima, dok se oko mesta crkvenog venčanja još uvek dvoume. Najverovatnije će to biti manastir Vavedenje na Senjaku, po Aninoj želji. Par je u vezi nepune dve godine, a zajednički život započelo je ubrzo nakon početka romanse - kaže izvor blizak budućim supružnicima.

- Dekoracija prostora poverena je jednoj od najboljih agencija u gradu „Svadbena zvona” i po želji Ane i Vojkana biće potpuno neobična. Njih dvoje su zaista jedan skladan par koji nije podlegao trendu uzimanja javnih ličnosti za kumove, tako da će ova uloga pripasti njihovim dugogodišnjim prijateljima.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments