Subtitle

Estrada

Zvezde već spakovale kofere

Posted on June 1, 2011 at 4:13 PM

31.05.2011. 13:00 Zvezde već spakovale kofere! Izvor: Press

Prelomile - Seka Aleksić, Lepa Brena, Ana Nikolić, Nataša Bekvalac, Ana Pendić i Goca Tržan otkrivaju da će se i ove godine odmarati na egzotičnim destinacijama, dok će pevačice leto provesti i u Crnoj Gori radno

Najveće estradne zvezde željno iščekuju odmor na kome će napuniti baterije za nove radne pobede. Budući da će većina njih leto provesti radno, putovanja su ostavili za kraj avgusta, a svoje destinacije su već odabrali, kao i vrele bikinije. Tako će Nataša Bekvalac tradicionalno otputovati na Mikonos, dok će se Seka odmarati u Egiptu! Brena će porodično boraviti u Majamiju, a Ana Nikolić će svoje zmijsko telo sunčati u Dominikani.

 

Seka Aleksić: Tradicionalno u Egiptu

Folk diva posle brojnih nastupa koji je očekuju u najvrelijim letnjim danima krajem avgusta će otići u Egipat.

- Ova destinacija je već postala tradicija kada sam ja u pitanju. Tamo se potpuno odmorim od svega, pa smo Veljko i ja odlučili da se izolujemo u Šarm el Šeiku u hotelu "For sizn", a kasnije možda odlučimo da otputujemo negde i sa prijateljima - kaže Seka.

 

Ana Nikolić: Dominikana

Pop pevačica još uvek nije sigurna u destinaciju na kojoj će se naći krajem septembra kada završi sa svim nastupima koje je već uveliko zakazala.

- S obzirom na to da sam početkom marta bila u Dubaiju, iskoristila sam priliku da napunim baterije kako bih izdržala da tek krajem septembra otputujem. Još uvek se premišljam između Dominikane i Balija - ističe Ana.

 

Nataša Bekvalac: Crna Gora i Mikonos

Pevačica kojoj je najpotrebniji odmor zbog medijske pompe koja ju je pratila prethodnih meseci zbog razvoda sa Danilom Ikodinovićem otputovaće sa sestrom na Mikonos, a kasnije sa ćerkom Hanom na Crnogorsko primorje.

- Mikonos je postala moja tradicionalna destinacija gde ću otputovati sa sestrom, dok ću kasnije na mesec dana otići u Crnu Goru sa Hanom. Ona je još uvek mala za neka duga putovanja, pa smo zato izabrale ovu destinaciju, gde ću i nastupati - kaže Nataša.

 

Lepa Brena: Porodično u Majami

Vlasnica "Granda" svake godine ide na porodični odmor sa suprugom Bobom Živojinovićem i sinovima Filipom, Stefanom i Viktorom, pa će tu tradiciju nastaviti i ove godine. Oni će na zajednički odmor otputovati u Majami, ali će ona i Boba kasnije krstariti Mediteranom.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments