Subtitle

Estrada

NemeĀ? polomio stvari

Posted on June 1, 2011 at 4:16 PM

01.06.2011. 13:00 Nemeš polomio stvari u vrednosti od 10.000 evra! Izvor: Press

Ukućanin „Velikog brata" Nikola Nemešević, koji je svaki put kada se posvađa sa svojom ljubavnicom Marijanom Čvrljak lomio stvari po kući, uništio je inventar u vrednosti od 10.000 evra, procenili su producenti ovog rijalitija.

Zbog toga je kao osveta za Nemeša smišljena lažna nagrada koju je navodno dobio u spoljnom svetu za svoju pesmu „Znam taj smešak".

- Humanitarna fondacija „Adrija od srca" nominovala te je za godišnju nagradu zbog 700.000 pregleda tvoje pesme na Jutjubu. Ukoliko je osvojiš, uključićeš se u dodelu putem video-linka direktno iz kuće - rekao je „Veliki brat" Nemešu.

On je umalo zaplakao kad je saznao da mora da pripremi govor, ali ga nije obradovala vest da će kada izađe voditi emisiju „Sve za ljubav". Ako Nemeš poveruje u laži, stanarima će biti vraćeno 35.000 evra koje su izgubili kada su Emu vratili u kuću.

Svoju bahatost Nemeš će skupo platiti, ali je pitanje da li će ga to sprečiti da nastavi da lomi čaše, flaše, slike...Veče kada je lažno izbačen on je u razgovoru sa voditeljkom otkrio da je preke naravi kada popije alkohol i da su scene u kojim smo ga gledali svakodnevica u njegovom životu.

- Kuća 'Velikog brata" i alkohol su izvukli iz mene nešto najgore, ali ne mogu da kažem da nisam takav i napolju. Često mi se dešavalo da kada se napijem lomim stvari i po svojoj kući i zato mi je žao zbog svojih roditelja što su to sve trpeli. Znam da je to odvratno, ali ne umem u tom trenutku da se iskontrolišem, kao da imam dve ličnosti u sebi - priznao je Nemeš.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments